Om Knuten

Knuten föddes i Småland 2020, ett typiskt “en dörr stängs och då öppnar en annan”-tillfälle. Knuten ska vara en plats för gedigna material, spridande av stickningskunskaper och ett forum för folk att upptäcka spännande svenska designers.

Knutens fysiska butik ligger på Klostergatan 68 i Jönköping. Om du åker kollektivt når du oss via buss till Torpaplan. Om du åker bil kan du parkera på Torpaplan eller på någon av gatorna runtomkring, ifall du inte hittar parkering på Klostergatan.

Öppettider:

Tisdag-fredag 12-18

Lördag 10-14

Telefon: 073 979 95 05

Du kan läsa vår integritetspolicy här och våra köpvillkor här.

Om du vill handla saker på hemsidan men hämta dem i butiken istället för att få dem skickade med posten så väljer du “hämta själv” och “betala vid leverans” när du kommit till kassan.

Covid-19

Med tanke på rådande omständigheter med covid-19 kan vi ha något längre leveranstider än vanligt. Vi hanterar självklart inga varor om vi har förkylningssymtom eller liknande, och vi är noga med hygien. Vill du handla utanför butiken går det bra. Knacka på rutan så kommer vi ut eller skicka ett e-postmeddelande innan du tänkt besöka oss så löser vi det.

Försäljning via Knuten

Vill du sälja dina mönster här? Eller är du garnproducent och intresserad av en ny återförsäljare? Tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär under rubriken “Kontakt” ovan. Detsamma gäller om du har några frågor som du inte får svar på via webbplatsen.